ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Χαρακτηριστικό της ομάδας του Εργαστηρίου μας είναι επιμονή στην ποιότητα των αποτελεσμάτων και της γρήγορης εξυπηρέτησης των συνεργατών μας.

Η διεκπεραίωση των διαδικασιών είναι θέμα αξίας για την ομάδα μας καθώς η ανάλυση και η έγκυρη τελική έκθεση των αποτελεσμάτων το συντομότερο είναι η προτεραιότητα μας.

  • Ιδρυτής και υπεύθυνος του Κυτταρολογικού εργαστηρίου είναι ο Ιωάννης Σιάνος μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κυτταρολογίας (Member of International Academy of Cytology) και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαβάστε περισσότερα για τον M.D. M.I.A.C. Ιωάννη Σιάνο εδώ.

Στόχος μας, είναι η υψηλής ποιότητας φροντίδα των ασθενών μας και η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή τους. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση και την ανάπτυξη της ζωτικής σημασίας του συμπτωματικού ελέγχου της κυτταρολογίας στην Ελλάδα. Αυτό είναι συνάρτηση αφενός του υπεύθυνου και αφ’ ετέρου του εξειδικευμένου προσωπικού του CytoLab/ΒιοΠαπ, το οποίο χρησιμοποιεί μοντέρνες και καινοτόμες τεχνικές και αφετέρου της υψηλής τεχνολογίας ιατρικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εξαίρετη αξία για τους ασθενείς μας κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μας.Το Κυτταρολογικό εργαστήριο CytoLab/ΒιοΠαπ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Μαβίλης, Δημητρίου Σούτσου 13, περιοχή προσβάσιμη με λεωφορείο, μετρό (στάσεις Αμπελόκηποι & Μέγαρο Μουσικής) αλλά και τρόλεϊ. Το Εργαστήριο μας με συνεχή παρουσία στον χώρο της Κυτταρολογίας / Παθολογοανατομίας από το 1985, και πολυετείς συνεργασίες με ιατρούς και νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε Συνεργάτες και Ιδιώτες, που αφορούν στη συνολική ανατομική παθολογία και κυτταροπαθολογία. Το Ειδικευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρει τις γνώσεις του και την συνεχή σας ενημέρωση, σε ιατρικό σας θέμα σας απασχολεί.

Στις υπηρεσίες και εξετάσεις μας, συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες της μεταφοράς δείγματος, την προετοιμασία, την ανάλυση και την τελική έκθεση των αποτελεσμάτων των ασθενών.

Κύρια υλικά τα οποία υπόκεινται σε ανάλυση είναι οι βιοψίες τραχήλου της μήτρας (από απόξεση), κυτταρολογική εξέταση ούρων, βιοψίες τμημάτων της επιδερμίδας, καθώς και τμημάτων οργάνων και εξαρτημάτων αυτών, κυτταρολογική εξέταση από έκκριμα θηλής καθώς και παρακεντήσεις δια λεπτής βελόνης (FNA) όπως π.χ. του θυροειδούς.

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων