Προγεννητικές Εξετάσεις

Προγεννητικές Εξετάσεις

Οι Συνεργάτες μας στη Safembryo είναι οι πλέον εξειδικευμένοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα για τον Μη Επεμβατικό Προγεννητικό Έλεγχο.

Το κέντρο Safembryo είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο μη επεμβατικού προγεννητικού ελέγχου, το οποίο δημιουργήθηκε κατόπιν των ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της γενετικής και της ανάπτυξης ενός νέου μη επεμβατικού τεστ για την ανίχνευση των πιο κοινών χρωμοσωμικών ανωμαλιών.

 Στελεχώνονται από το πιο εξειδικευμένο προσωπικό στην Ελλάδα στο χώρο αυτό με μακροχρόνια εκπαίδευση στο εξωτερικό, επιστημονικές δημοσιεύσεις και παγκόσμιες συνεργασίες κύρους.

Η επιστημονική του υπεύθυνος έχει μακροχρόνια κλινική και ερευνητική εμπειρία στον ΝΙΡΤ, έχοντας εκπονήσει τη διδακτορική της διατριβή σε αυτόν (Πανεπιστήμιο King’s College London υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Κ. Νικολαΐδη), και έχοντας συνεργαστεί και δημοσιεύσει έρευνα στα σπουδαιότερα επιστημονικά περιοδικά (Nature, Clinical Chemistry, Prenatal Diagnosis) με διεθνώς κορυφαίους επιστήμονες του χώρου μεταξύ των οποίων και ο πρωτεργάτης και «πατέρας» του ελεύθερου εμβρυϊκού DNA, Dennis Lo. Παράλληλα, είναι συχνά προσκεκλημένη ομιλήτρια σε παγκόσμια συνέδρια για το NIPT.

Επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη στην Αθήνα για τον

Μη Επεμβατικό Προγεννητικό  Έλεγχο στο τηλέφωνο 2130 383040

Επισκεφθείτε το Site του Safembryo στο link:

http://www.safembryo.com/

Safembryo

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων