Καλώς Ήλθατε στο Ιατρείο μας !


Καλώς Ήλθατε στην ιστοσελίδα του Κυτταρολογικού μας εργαστηρίου!

Είναι το Μοναδικό Κυτταρολογικο Εργαστήριο του οποίου ο Υπεύθυνος  ειναι Μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κυτταρολογίας – Παθολογοανατομίας ( Member of International Academy of Cytology – M.I.A.C.), της Αμερικανικής Κυτταρολογικής Εταιρείας (Member of American Society of Cytopathology) και της Καναδικής Εταιρείας Κυτταρολογίας (Member of Canadian Society of Cytology).

Εδώ, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το εργαστήριο μας, την ομάδα μας, τους Συνεργάτες μας, για τις εξετάσεις που μπορείτε να κάνετε, για άρθρα ιατρικών περιεχομένων κ.α.

Το Τεστ Παπ, το Τεστ Παπ Υγρής Φάσης (Thin Prep), το Τεστ Παπ Πρωκτού, το HPV και την Κολποσκόπηση καθώς και άλλες εξετάσεις, σας παρέχονται σε υπηρεσίες/εξετάσεις αλλά και για πληροφόρηση.

Μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» και να διαβάσετε ό, τι σας ενδιαφέρει για τα ανωτέρω. Μπορείτε να κλείσετε online ραντεβού μαζί μας για τις εξετάσεις σας.

Βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσω στις δικές σας προσωπικές ερωτήσεις, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, μέσω ραντεβού ή ακόμη και με email.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για το προσωπικό σας ιατρικό θέμα σχετικά και να βρούμε μαζί λύσεις.

Μην ξεχνάτε πως η Πρόληψη, Χαρίζει Ζωή.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Σιάνος M.D. M.I.A.C.

Μοιραστείτε το...Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων